Inspirationsdag

- it's all about the instructor ...

  Uddannelser, kurser, seminarer og inspiration for indoor cycling instruktører

Fresh Up & Inspiratonsdag 2018


På inspirationsdagen vil du få praktisk og teoretisk undervisning om emner der kan hjælpe dig til at blive en dygtigere og mere besøgt instruktør. Det vil være en dag hvor du får fif og input om din rolle som underviser og du vil se og høre om de nyeste trends indenfor indoor cycling. Dagen er bygget op af teoretiske og praktiske moduler med inspirerende cykelrelaterede emner. Der vil selvsagt også være masser af musikinspiration - alle praktiske sessions har fuld playliste med tilhørende koreografi/program til at tage med hjem.


Bike Academy afholder hvert år Fresh Up & Inspirationsdag for instruktører. Igen i år vil afholde Inspirationsdagen tidligt i sæsonen, så alle kan have frisk inspiration ved sæsonens start.


Tema for Fresh Up & inspirationsdag 2018


EVENTINSTRUKTØR

VISUEL & MONITORERET TRÆNING


29. september 2018

kl. 8.30 til ca. 17.00


Lido Fitness

Dæmningen 8, 7100 Vejle


Vi vil give tips og vejledning til alle der kunne tænke sig at være eventinstruktør og blive inviteret til de store indoor cycling maraton scener.


'Numbers are the new black'! Vi vil derfor se på nogle af de mest brugte virtuelle systemer i Danmark og hvad de tilbyder af motivation for vore deltagere.

Vi har inviteret ambassadører fra iQniter, Technogym, VirtuPro og Intelligent Cycling til at fremvise og fortælle om de virtuelle systemer og monitoreret træning.


Som altid bliver det en dag med små inspirerende foredrag, MasterClasses, musikinspiration og masser af netværking.


Følg med på Facebook.com/bikeinspiration


Alle designede programmer og blokke, samt playlister, der anvendes på MasterClass'erne vil blive lagt på Bike Academy's server, så du har mulighed for at anvende det på dine egne sessions.


Pris 750,- pr. deltager. Prisen inkluderer alle MasterClasses og foredrag, samt frokost-sandwich.


Køb plads via Webshoppen - klik her


GRUPPETILMELDING via email - KLIK HER