Certificering

- it's all about the instructor ...

  Uddannelser, kurser, seminarer og inspiration for indoor cycling instruktører

Certificering


Bike Academy har siden 2010 uddannet indoor cycling instruktører og vores koncepter for vore kurser og uddannelser er velkendte i hele Danmark for at være dybdegående og godt formidlet. Vi har i midlertid valgt at tage skridtet videre, så vores uddannelse også er international anerkendt.


Bike Academy bakker op om og er en del af Europe Active, det der tidligere hed European Health and Fitness Association.

Europe Active arbejder ud fra sloganet MORE PEOPLE / MORE ACTIVE / MORE OFTEN og vil gennem udbredelse af viden om sundhed arbejde på et sundere Europa.

Europe Active arbejder også på at højne kvaliteten af fitness i Europa, bl.a. ved at have standarder der stiller krav til udbydere af fitness-uddannelser.

Bike Academy er fuldt akkrediteret som udbyder af indoor cycling uddannelser af EuropeActive. Det vil sige at Bike Academy’s uddannelser lever op til de europæiske høje standarder som EuropeActive har udstedt. Bike Academy har gennemgået Europe Actives fulde verificering, det vil sige verificering af uddannelsernes indhold, pensum og kompendium, pædagogik, didaktik og formidlingsteknikker samt evaluering af undervisernes egnethed.


Bike Academy er gennem verificeringen blevet godkendt til at kunne anvende Europe Actives kvalitetssikring til certificering af instruktører, således at vi kan udstedet et certifikat der er påstemplet den højeste europæiske standard, som er internationalt anerkendt.


Alle instruktører der fra 2018 bliver uddannet ved Bike Academy har derfor også mulighed for at blive registreret i EREPS - European Register of Exercise Professionals. Når du er uddannet ved Bike Academy får Bike Academy's eksamensbevis og certifikat med EuropeActives logo. EREPS registeret er offentligt og du vil altid kunne henvise til det ved evt. jobansøgning i ind- og udland.


Se mere om EuropeActive på www.europeactive.eu


Musik, blokke, m.m.