iQniter

- it's all about the instructor ...

  Uddannelser, kurser, seminarer og inspiration for indoor cycling instruktører

Kursus i brugen af iQniter


Med iQniters Zonetræningssystem er det muligt at køre individuel holdkørsel, hvor hver enkelt deltager kun bliver målt og presset efter egen formåen. Et zonetræningssystem kan måle puls og watt og er det idelle redskab til at måle kroppens arbejde og kroppens reaktion på arbejdet.


IQniters zonetræningssystem motiverer deltagerne til at træne. Det kan ikke bare måle puls og watt, men også vise grafer for det  kommende arbejde, vise forbrændte kalorier og der kan køres små konkurrencer deltagerne imellem.


På kurset i brugen af iQniter, vil du lære at opbygge grafik til din koreografi, så du kan vise hver bloks og intervals intensitet og varighed, samt tempo og position på cyklen. Du vil også lære hvordan du kan integrere musikken til hver blok, så du efterfølgende hurtigt kan lave færdige sessions med koreografi og musik.


Du vil se eksempler på hvordan du kan køre blokke med intensitetskontrol, lave konkurrencer og  afspille musikvideoer ved hjælp af iQniter.


Du vil efter kurset selv være i stand til selv at opbygge animerende og effektive programmer med iQniter DesiQner


IQniter pakken indeholder teoretisk og praktisk undervisning, elektroninsk undervisningsmateriale og kursusbevis.


Du kan med fordel medbringe egen computer med Windows platform og evt. forudinstallere iQniter's DesiQner software, der kan downloades gratis på www.iqniter.com.

Næste iQniter DesiQner Seminar afholdes:

Vi vil løbende afholde iQniter seminarer både øst og vest for Storebælt.

Sjælland


Tid:

kl. 9.00-15.00


Sted:

Lokalitet i Storkøbenhavn

- kommer senere

Jylland


Tid:

kl. 9.00-15.00


Sted:

Vejle lørdag den 18. august 2018

Lido Fitness Vejle

PRIS 750,- DKK

IQniter Seminar pakken indeholder teoretisk og praktisk undervisning, undervisningsmateriale og kursusbevis, samt forplejning på dagen.


Køb plads via WEBSHOP