Puls

- it's all about the instructor ...

  Uddannelser, kurser, seminarer og inspiration for indoor cycling instruktører

Pulstræner


Igennem de sidste mange år har pulstræning vundet frem, så det nu er en velkendt træningsform for såvel professionelle som motionister der vil i bedre kondition.


Med pulstræning kan man måle kroppens reaktion på træningen og give deltagerne en fornæmmelse af hvor meget de forbrænder, hvilket netop er hvad størstedelen af deltagerne kommer for.


På pulstræner kurset får du styr på træningslæren og fysiologien bag pulsen. Du vil få en grundig undervisning i begreber som arbejdspuls, pulsreserve, maxpuls, syregrænse og aerob/anaerob arbejde.


Du vil blive undervist i brugen af den fysiologiske intensitetsskala og cueingen omkring hvert enkelt intensitetstrins indvirkning på respirationen og muskelarbejdet. Du vil blive også undervist i brugen af visuelle pulssystemer og pulstræning for hold. Du vil se eksempler på forskellige træningtyper, der tilgodeser forskellige formål og se hvordan man kan træne deltagere med stor spredning i de individuelle kompetencer.


Du vil efter kurset selv være i stand til at køre en maxpuls test med dine deltagere og selv kunne opbygge effektive programmer til pulstræning.


Pulstræner pakken indeholder teoretisk og praktisk undervisning, undervisningsmateriale og kursusbevis.


Tidspunkt:

Onsdag den 14. december 2016

Kl. 1700-2200


Sted:

Lido Fitness Vejle

Dæmningen 8

7100 Vejle


Underviser:

Christian de Thurah


Pris 750,- DKK


TILMELDING VIA WEBSHOPPEN -KLIK HER