Vægttabstræning

- it's all about the instructor ...

  Uddannelser, kurser, seminarer og inspiration for indoor cycling instruktører

Vægttab og forbrænding ved cykeltræning


Indendørs holdcykling er en af de mest effektive motionsformer ift. at nedbringe fedme og overvægt. Cardio træning er effektiv både mod det fedtet omkring vore organer, som ikke kan ses udefra, og også fedtforbrænding fra vore depoter i underhuden. Desuden vil kroppen ved indendørs cykling opnå et stort ’afterburn’.


Du vil lære om hvordan en forbedret konditionen, styrker hjertemuskulatur og kredsløb, som er væsentlige faktorer i problematikken omkring livsstilssygdomme.


Den tidligere engelske premierminister Stanley sagde engang: ’Har du ikke tid til motion nu, skal du afsætte til sygdom senere’.


Vægttab kommer sjældent ved træning alene. Kosten er også en væsentlig faktor. Kurset indeholder derfor også undervisning omkring energiomsætning og almen sundhed.


Du vil efter kurset selv være i stand opbygge blokke og programmer med fokus på forbrænding, også for deltagere der ikke er vandt til at træne. Du vil overfor dine deltagere kunne forklare forbrændingsprocessen i kroppen og kunne rådgive dem omkring træning mod vægttab.


Vægttab og forbrændings pakken indeholder teoretisk og praktisk undervisning, elektroninsk undervisningsmateriale og kursusbevis.