Watt

- it's all about the instructor ...

  Uddannelser, kurser, seminarer og inspiration for indoor cycling instruktører

Watttræning


Wattræning anses blandt professionelle cykelryttere i dag, som den mest effektive træningsform og flere og flere indendørs cykler bliver nu produceret med påmonteret powermetre, så nu er watt-træningen for alvor trukket ind i cykelsalene. Så nu er det op til dig som instruktør at tage det nye redskab i brug.


Men hvordan anvendes watttræning mest effektivt indendørs og er watttræning far alle typer der kommertil indoor cycling træning?


Bliv klogere på watt ved at komme med på en af vore kurser eller workshops og se hvordan du kan anvende watttræning hjemme i din cykelsal.

WATT inspiration og workshop


Har du brug inspiration til at kunne opbygge effektive watt-baserede trænings-sessions? Kunne du tænke dig at blive klogere på hvordan watt kan bruges til forskellige formål? Hvordan kan træning kadencen øge effekten?


Vi har sammensat en watt workshop, hvor du får lov til at eksperimentere med forskellige typer watt-træning og hvor du vil få lov at afprøve forskellige træninsteknikker, der er baserede på FTP og RPM.


Alle træningsteknikker, blokke og musikeksempler der anvendes på kurset, er lavet så det nemt kan overføres direkte til dine daglige cykelhold, hvad enten de er nybegyndere eller rutinerede.


I workshoppen mærker du på egen krop hvordan træningsteknikker kan være dedikeret til forskellige formål, såsom forbrænding, kondition, udholdenhed og styrke.


Alle blokke og playlister er efterfølgende tilgængelige, så du kan bruge det med det samme.


TILMELDING VIA WEBSHOPPEN - KLIK HER

Watttræner kursus


På watttræner kurset får du styr på træningslæren og fysiologien og anatomien bag watttræning. Du vil få en grundig undervisning i begreber som, sweet spot, MAP, FTP og syregrænsetræning.


Du vil blive undervist i brugen af de 7 watt zoner og omkring hvert enkelt intensitetstrins indvirkning på  muskelarbejdet. Du vil også blive undervist i brugen af et powermeter og watttræning for hold. Du vil  se eksempler på forskellige træningtyper, der tilgodeser forskellige formål og se hvordan man kan træne deltagere med stor spredning i deres individuelle kompetencer.


Du vil efter kurset selv være i stand til at køre en FTP test med dine deltagere og selv kunne opbygge effektive programmer til watttræning


Watttræner pakken indeholder teoretisk og praktisk undervisning, undervisningsmateriale og kursusbevis.


Se dato og sted for næste kursus i webshoppen


TILMELDING VIA WEBSHOPPEN - KLIK HER