Mere om os

- it's all about the instructor ...

  Uddannelser, kurser, seminarer og inspiration for indoor cycling instruktører

Mere om Bike Academy


Bike Academy tilbyder uddannelser og efteruddannelser til nuværende og kommende Indoor Cycling instruktører. På Bike Academy lægges stor vægt på at uddanne kompetente undervisere, der forstår at opbyggeeffektiv træning efter fysiologiske mål i et sikkert miljø. Ligeledes er instruktørrollen et bærende element i undervisningen, når det gælder fremtoning, formidling og cueing.


Uddannelsesorganisationen


Bike Academy er en selvstændig uafhængig uddannelsesorganisation der tilbyder uddannelser i fitnessbranchen på tværs af kæder og foreninger.

Uddannelsesorganisationen bag BIke Academy, blev stiftet i december 2010, af blandt andre Christian de Thurah. Initiativtagerne havde gennem årene gennemgået et hav af uddannelser og efter flere års erhvervserfaring i fitnessbranchen, som instruktører og vejledere, samt underviser på andre eksterne uddannelser, blev de i fællesskab enige om at sammenfatte et uddannelsesforløb, der har til formål give nuværende og kommende instruktører de bedste forudsætninger for at være trænere. I 2011 blev uddannelseskonceptet udvidet og Fitness Innovation Academy blev dannet med Christian de Thurah som uddannelsesansvarlig. I dag kører konceptet videre i Bike Academy med Christian de Thurah som stifter og koordinator.


Filosofi


Bike Academy går ikke på kompromis med fagligheden. Derfor er det Bike Academy's filosofi at holde priserne for uddannelserne på et plan hvor alle kan være med.


Erfaring


Efter flere års erfaring i branchen, ved vi hvor vigtigt det er at holde sig opdateret med det sidste nye indenfor Indoor Cycling. Derfor bestræber vi os på at holde vore Mastere velopdaterede med løbende uddannelser. Vi har et godt samarbejde med Danmarks bedste producenter af udstyr, cykler og pulssystemer og sørger for at opnå viden og erfaring om produkterne så snart de kommer på markedet. Dertil kommer at Bike Academy er med på råd og er er med til at udvikle mange af de nye produkter der kommer frem til Indoor Cycling. Vi mener derfor at vi har det der skal til for at skabe rammerne for en af Danmarks bedste Indoor Cycling uddannelser.


Vision & Mission


Vi ønsker at skabe gode faste rammer, samarbejde og lange relationer til vores kunder. Vi ønsker ikke at give slip på den enkle nyuddannede instruktør, men i stedet blive en del af en videre udvikling på den enkle underviser, så han/hun hele tiden bliver bedre i sit fag. Dette gør vi ved løbende at tilbyde specialer og overbygninger på de enkle uddannelser, og vigtigst af alt, opfølgning efter endt uddannelse.


Kursusdeltagere

Vi ønsker at ramme så stor en del af branchen som muligt. Dette omfatter blandt andet fitnesscentre, foreninger, firmaer, skoler, kommunale institutioner, kort sagt alle, der har Indoor Cycling som træning. Kurserne vil derfor blive sammensat efter deltagernes behov og forventninger. Det kan være inspiratonsdage, dagsseminarer, work shops eller regulære uddannelser.


Europæisk Standard

Bike Academy forstår vigtigheden i at give vore deltagere på vore Indoor Cycling uddannelser de bedst mulige jobmuligheder i deres kommende virke som instruktører. Derfor arbejder vi ud fra en fælles europæisk standard og kvalitetssikring fra EuropeActive www.europeactive.eu.

Med et uddannelsesbevis fra Bike Academy sikres du således et internationalt anerkendt diplom, så jobmulighederne i fitnessindustrien er størst mulige for dig som ansøger.