Inspirationsdag

- it's all about the instructor ...

  Uddannelser, kurser, seminarer og inspiration for indoor cycling instruktører

Fresh Up & Inspiratonsdag sæson 2019 / 2020


På inspirationsdagen vil du få praktisk og teoretisk undervisning om emner der kan hjælpe dig til at blive en dygtigere og mere besøgt instruktør. Det vil være en dag hvor du får fif og input om din rolle som underviser og du vil se og høre om de nyeste trends indenfor indoor cycling. Dagen er bygget op af små foredrag og erfaringsudvækslinger samt praktiske sessions i cykelsalen med inspirerende cykelrelaterede emner. Der vil selvsagt også være masser af musikinspiration - alle praktiske sessions har fuld playliste med tilhørende koreografi/program til at tage med hjem.Tema for Fresh Up & inspirationsdag 2019 / 2020

 

SPINNING®, BIKING & INDOOR CYCLING

Forskellene og lighederne

 

Kl. 17.00 - 22.00

 

Som noget nyt vil vi i år prøve at ændre inspirationsdagen til en inspirationsaften og i stedet for kun at holde det i et center, så vil vi komme ud forkellige steder i landet.


Spinning®, biking, indoor cycling. Kært barn har mange navne. Men er der forskel og hvor i ligger forskellen? Er der plads til forskellene? Hvordan kan forskellene være en fordel?

Vi vil på inspirationsdagen give dig indsigt i nuancerne af de forskellige typer indoor cycling og give nogle eksempler på hvordan du kan tiltrække flere grupper af deltagere, ved at kende til de forskellige cykeltræningskoncepter.

Du vil få mulighed for at evaluere og spejle dig selv som instruktør op mod de forskellige typer indendørs holdcykling, når vi fortæller om baggrunden for dem og ikke mindst den oprindelige filosofi omkring hver enkelt af dem. Nogle koncepter holder fokus på selve cyklingen, nogle mere på fitness delen og nogle udelukkende på at give træningsglæde til deltagerne. Kan disse fokusområder med hinanden og hvilken kombination vil passe bedst til dig og dine deltagere?

 

Som altid bliver det en dag med små inspirerende foredrag, MasterClasses, musikinspiration og masser af netværking.


Følg med på Facebook.com/bikeinspiration


Alle designede programmer og blokke, samt playlister, der anvendes på MasterClass'erne vil blive lagt på Bike Academy's server, så du har mulighed for at anvende det på dine egne sessions.


Pris 475,- pr. deltager. Prisen inkluderer alle MasterClasses og foredrag, samt forfriskninger.


Køb plads via Webshoppen - klik her


GRUPPETILMELDING via email - KLIK HER

Aalborg

Dato

DGI Huset

Teglgårdspl. 1, Aalborg

Aarhus

Dato

Fitness1

Viborgvej

Vejle

Lido Fitness

Dæmningen 8, Vejle

Aabenraa

Local Fitness

Odense

Roskilde

Fitness1

København

Vordingborg

09.12.2019

MyGym

Marienbergvej 108, Vordingborg